Anmälan Östergötland Spirar 15-16 maj 2021 Anmäl dig här!

Östergötland Spirar 15-16 maj 2021

Östergötland Spirar – ett nytt evenemang i den närproducerade matens och landsbygdens tecken.
Östgötadagarna – på hösten – är ett starkt evenemang och varumärke med gott rykte både lokalt och i våra närregioner. Ett naturligt steg i utvecklingen är att skapa ytterligare ett evenemang på våren för att lyfta säsongens primörer och aktiviteter. Tillsammans skapar vi en unik helhet och marknadsför hela Östergötland under samma tak för att öka försäljningen av lokala produkter under hela året. Upplägget kan liknas vid Östgötadagarnas men här vill vi lyfta vårens läckerheter – äppelblom, primörer, trädgårdar som spirar och nyfödda djur. Östergötland Spirar är en fantastisk möjlighet för dig som producent att möta dina konsumenter. Du träffar kunder, samarbetspartner och det är ett utmärkt tillfälle att testa nya produkter och aktiviteter. Vi sår och vi skördar. Allt som sås och spirar under Östergötland Spirar i maj skördas sen under Östgötadagarna som alltid är första helgen i september.

Tillsammans gör vi Östergötland Spirar till en vårfest som lockar många besökare, precis som Östgötadagarna.

KRAV FÖR MEDVERKAN:
• Verksamheten ska ligga på den östgötska landsbygden
• Du ska kunna hålla öppet både lördagen och söndagen
• Det kostar 400 kronor för en icke kommersiell aktör att medverka och 600 kronor för en kommersiell. Anmälan
görs digitalt och ligger uppe på www.ostgotadagarna.se
• Som deltagare under Östergötland Spirar syns ni på den tryckta kartan, er verksamhet inkluderas i allt marknadsföringsmaterial, ni blir uppmärksammade på Östgötadagarnas hemsida samt ni får marknadsföringsmaterial för eget bruk i form av vykort, posters och kartor.

 

Hur du anmäler dig till Östergötland Spirar 15-16 maj 2021

Steg 1: Fyll i Anmälningslänken som ni får skickat till er via mail eller via hemsidan. Detta är enbart för att bekräfta att ni vill delta i Östergötland Spirar 15-16 maj 2021.

Steg 2: Fyll i Tipsaformuläret, vilket ni hittar både här och genom att klicka direkt på den länk som finns tillgänglig efter ni anmält er. Den information ni uppger i Tipsa-formuläret kommer ligga till grund för den information som trycks på kartan. Det är därför väldigt viktigt att geoposition och adress leder till platsen där evenemanget kommer att äga rum och att all skriven information är korrekt. Vi kommer inte skicka ut korrektur. Om ni vill att något ska ändras i informationen så maila ostgotadagarna@regionostergotland.se.

Önskar du hjälp kontakta Ulrika Sundberg på 072-539 91 96 eller ostgotadagarna@regionostergotland.se

 

Lathund: Så här fyller du i Tipsa-formuläret i steg 2
Evenemangsinformation
Evenemangsnamn: Skriv vad evenemanget heter. Tänk på att inte använda ”Östergötland Spirar” i namnet. Beskriv vad du erbjuder, inte bara företagets namn.

Plats: Skriv in besöksadressen till evenemanget.

Besöksadress och Besöksort: Skriv adressen till platsen, samt platsens namn där evenemanget äger rum.

Kartpositionera: Klicka på "Lägg till geo-position" - skriv in adressen nere i vänstra rutan - klicka på sök och välj det alternativ som stämmer överens med evenemangets position. Stämmer inte adressen med platsen så kan ni ta tag i den röda markeringen på kartan och dra den till rätt plats. När ni är nöjd så tryck på OK.

Adress: Adress till den plats där evenemanget äger rum

Postnummer: Postnummer till den plats där evenemanget äger rum

Ort: Ort där evenemanget äger rum

Kommun: OBS viktig för att evenemanget ska synas på rätt ställe. Välj alltså den kommun där evenemanget äger rum.

Kalenderfunktionen: Klicka i de datum då evenemanget äger rum, vilket är den 15-16 maj. När ni har valt datum så kan ni lägga till tidpunkt till respektive datum genom att klicka på "Lägg till tider" till höger om datumet. Om ni råkar lägga till fel datum så tar ni bort dem genom att avmarkera det felaktiga datumet i kalendern.

Kategori: Välj minst en kategori där evenemanget passar in
1. Välj en kategori
2. Välj en kategori (valfri)
3. Välj en kategori (valfri)

Kort text: Den korta texten syns i listningen, den får vara max 100 tecken och ska presentera vad evenemanget handlar om för besökaren på hemsidan. Det är även denna text som kommer synas under ert evenemang på den tryckta kartan.

Lång text: I den långa texten beskriver ni utförligare evenemanget och vad en besökare kan förvänta sig att få uppleva.

Prisinformation: Skriv in vad evenemanget eventuellt kostar. Är evenemanget gratis kan det vara bra att skriva det här.

Välj bild: Klicka på bläddra och ladda upp den bild som beskriver evenemanget. Bilden ska vara i liggande format utan text eller loggor. Tänk på att bilden bör ha en upplösning på minst 1024x768 pixlar för att se bra ut.

Kontaktinformation
Arrangör: Vem är ansvarig för evenemanget

Adress, Postnummer, Ort: Skriv in adressen till platsen där evenemanget äger rum istället

Kontaktperson: Vem ska man kontakta för att få veta mer om evenemanget.

E-post: Skriv in din e-post. Bekräftelsen för det inskickade evenemangstipset kommer att skickas via denna e-postadress

Telefon: Skriv in ditt telefonnummer

Org. nummer: Ej tvingande att fylla i

Hemsida: Skriv in hela hemsideadressen (URL) till evenemanget om sådan finnes. Om hemsideadressen anges kommer den tryckas på kartan

Adress till facebooksida: Skriv in hela facebookadressen till arrangören eller evenemangets facebooksida, ex: www.facebook.com/evenemangostergotland