Anmälan till Östgötadagarna 2020 Anmäl dig direkt här

Anmäl dig till Östgötadagarna 2020

Östgötadagarna lockar över 100 000 besökare till den östgötska landsbygden och ger medverkande aktörer tillfälle att visa upp sin verksamhet. Förra året valde 181 verksamheter att delta. Som deltagare under Östgötadagarna syns ni på den tryckta Östgötadagskartan, er verksamhet inkluderas i allt marknadsföringsmaterial, ni blir uppmärksammade på Östgötadagarnas hemsida samt ni får marknadsföringsmaterial för eget bruk i form av flaggor, posters och vykort. I år äger evenemanget rum 5-6 september.

Krav för medverkan:
Verksamheten ska ligga på den Östgötska landsbygden
Du ska kunna hålla öppet både lördag och söndag

Det kostar 400 kronor för en icke kommersiell aktör att medverka och 600 kronor för en kommersiell. Anmälan görs digitalt i två steg. Om du är intresserad av mer information eller vill skicka en intresseanmälan vänligen kontakta:

ostgotadagarna@regionostergotland.se
Ulrika Sundberg 072-539 91 96
Anna Jacobson 010-103 65 05 

Sista anmälningsdag är den 1 april 2020

Hur du anmäler dig till Östgötadagarna 2020?


Steg 1: Fyll i Anmälningslänken som ni får skickat till er via mail eller här. Detta är enbart för att bekräfta att ni vill delta i Östgötadagarna 2020. Om du är ny för i år måste du fullfölja både steg 1 och steg 2 för att anmäla dig till Östgötadagarna.

Om du deltog i Östgötadagarna 2019 och önskar använda förra årets information behöver du inte gå till steg 2.

Steg 2: Fyll i Tipsaformuläret, vilket ni hittar både här och genom att klicka direkt på den länk som finns tillgänglig efter ni anmält er. Den information ni uppger i Tipsa-formuläret kommer ligga till grund för den information som trycks på kartan. Det är därför väldigt viktigt att geoposition och adress leder till platsen där evenemanget kommer att äga rum och att all skriven information är korrekt. Vi kommer inte skicka ut korrektur. Om ni vill att något ska ändras i informationen så maila ostgotadagarna@regionostergotland.se.

Önskar du hjälp kontakta Ulrika Sundberg på 072-539 91 96 eller ostgotadagarna@regionostergotland.se

 

Lathund: Så här fyller du i Tipsa-formuläret i steg 2
Evenemangsinformation
Evenemangsnamn: Skriv vad evenemanget heter. Tänk på att inte använda ”Östgötadagarna” i namnet. Beskriv vad du erbjuder, inte bara företagets namn.

Plats: Skriv in besöksadressen till evenemanget.

Besöksadress och Besöksort: Skriv adressen till platsen, samt platsens namn där evenemanget äger rum.

Kartpositionera: Klicka på "Lägg till geo-position" - skriv in adressen nere i vänstra rutan - klicka på sök och välj det alternativ som stämmer överrens med evenemangets position. Stämmer inte adressen med platsen så kan ni ta tag i den röda markeringen på kartan och dra den till rätt plats. När ni är nöjd så tryck på OK.

Adress: Adress till den plats där evenemanget äger rum

Postnummer: Postnummer till den plats där evenemanget äger rum

Ort: Ort där evenemanget äger rum

Kommun: OBS viktig för att evenemanget ska synas på rätt ställe. Välj alltså den kommun där evenemanget äger rum.

Kalenderfunktionen: Klicka i de datum då evenemanget äger rum, vilket är den 5-6 september. När ni har valt datum så kan ni lägga till tidpunkt till respektive datum genom att klicka på "Lägg till tider" till höger om datumet. Om ni råkar lägga till fel datum så tar ni bort dem genom att avmarkera det felaktiga datumet i kalendern.

Kategori: Välj minst en kategori där evenemanget passar in
1. Välj en kategori
2. Välj en kategori (valfri)
3. Välj en kategori (valfri)

Kort text: Den korta texten syns i listningen, den får vara max 100 tecken och ska presentera vad evenemanget handlar om för besökaren på hemsidan. Det är även denna text som kommer synas under ert evenemang på den tryckta kartan.

Lång text: I den långa texten beskriver ni utförligare evenemanget och vad en besökare kan förvänta sig att få uppleva.

Prisinformation: Skriv in vad evenemanget eventuellt kostar. Är evenemanget gratis kan det vara bra att skriva det här.

Välj bild: Klicka på bläddra och ladda upp den bild som beskriver evenemanget. Bilden ska vara i liggande format utan text eller loggor. Tänk på att bilden bör ha en upplösning på minst 1024x768 pixlar för att se bra ut.

Kontaktinformation
Arrangör: Vem är ansvarig för evenemanget

Adress, Postnummer, Ort: Skriv in adressen till platsen där evenemanget äger rum istället

Kontaktperson: Vem ska man kontakta för att få veta mer om evenemanget.

E-post: Skriv in din e-post. Bekräftelsen för det inskickade evenemangstipset kommer att skickas via denna e-postadress

Telefon: Skriv in ditt telefonnummer

Org. nummer: Ej tvingande att fylla i

Hemsida: Skriv in hela hemsideadressen (URL) till evenemanget om sådan finnes. Om hemsideadressen anges kommer den tryckas på kartan

Adress till facebooksida: Skriv in hela facebookadressen till arrangören eller evenemangets facebooksida, ex: www.facebook.com/evenemangostergotland