Evenemang

Himmelska praliner

Linköping

Eftersom jag är sjunde generationen på en släktgård och granne med den gården som gett mig mitt efternamn, vet jag att det tar lång tid att få fram bra råvaror. I dagens samhälle där allt ska gå fort och där allt ska vara så billigt som möjligt vill jag ge mig själv och min omgivning en känsla av lyxen att få sätta tänderna i en pralin - gjord på råvaror som producerats i min direkta omgivning.
För mig, dotter till en av ortens stora lantbrukare, är det viktigt att veta vad jag stoppar i mig, men också att det finns ett hantverk bakom produkten.

När ni smakar mina lokalproducerade och handgjorda praliner vill jag att ni alla ska känna den kärlek varje pralin innehåller, dels med tanke på råvarorna men också den tid och omsorg som krävs för att få till den rätta känslan av lyx. Varje pralin är unik!

Alla mina praliner är handgjorda och chokladen är tempererad för hand – ett hantverk som kräver både kunskap, tid och stor noggrannhet.


Mina praliner kommer aldrig att konkurrera med godis från de stora godistillverkarna vad gäller pris. Det är inte heller något jag eftersträvar. När du avnjuter någon av mina praliner vill jag att du ska känna smaken av exklusiv choklad. Jag vill att du ska se hantverket bakom varje pralin och låta chokladen sakta få smälta i din mun, samtidigt som känslan av lyx sprider sig i ditt sinne – för det är du värd!

Det här evenemanget är en del av Östgötadagarna 2020. Läs mer om Östgötadagarna >>

Prisinformation

Pralinerna säljs i askar om 9, 12 eller 24. Pris/ pralin 10 kr. Specialpris på ask med 24 praliner, asken kostar under evenemanget 200 kr.