Evenemang

Textilverket: kreativ formgivning & design mitt ute i naturen

Rimforsa, Kinda

GÅRDSBUTIK I gårdsbutiken erbjuder jag inspirerande och unikt textilhantverk - allt från inredning och dekorationer till kläder, accessoarer och väskor. Produkterna har ofta en finurlig dubbelfunktion och är producerade i hållbara material med fokus på miljö och kvalitet. Unikt och lokalt hantverk som måste upplevas på plats med andra ord! Betalar gör du med kort eller Swish.

KURSER
Jag kan också erbjuda skräddarsydda kurser och workshops med fokus på kreativt skapande i textila material. Samla dina vänner, kollegor eller familjen och upptäck skaparglädjen tillsammans med mig. Jag skräddarsyr innehållet efter era önskemål och förutsättningar. Ring eller maila så pratar vi ihop oss om ett bra upplägg.

DESIGN
Jag designar och tillverkar också estetiska s k ljudabsorbenter för privat och offentlig miljö. Unika konsthantverk som kombinerar ljuddämpande funktion med ett konstnärligt uttryck. Kontakta mig och berätta om dina behov så återkommer jag med en kreativ idé och offert.

Varmt välkommen till Kättilstad!

Lena Karin Grip

Öppettider gårdsbutiken
Butiken är öppen enligt avtal – ring och berätta att du vill komma så bestämmer vi en tid tillsammans.

Prisinformation

Gratis

Vägbeskrivning

Åk till Kättilstad kyrkby, strax utanför Rimforsa i riktning mot Åtvidaberg.
Passera Kättilstad kyrka en liten bit - butiken ligger i det gula stockvirkeshuset på höger sida. Parkering vid brevlådorna, längs det gröna staketet.