Evenemang

Himmelska Praliner

Linköping

Att vara sjunde generationen på en släktgård som gett mig mitt efternamn så vet jag att det tar lång tid att få fram bra råvaror. I dagens samhälle där allt ska gå fort och för allt ska vara så billigt som möjligt vill jag ge mig själv och min omgivning en känsla av lyx att få sätta tänderna i en pralin - gjord på råvaror som producerats i min direkta omgivning.
När ni smakar mina lokalproducerade och handgjorda praliner vill jag att ni skall känna den kärlek varje pralin innehåller, dels med tanke på råvarorna men också den tid och omsorg som krävs för att få den rätta känslan av lyx. Varje pralin är unik!
Alla mina praliner är helt handgjorda och chokladen är tempererad för hand - ett hantverk som kräver både kunskap, tid och stor noggrannhet.
Mina praliner kommer aldrig att konkurrera med godis från de stora godistillverkarna vad gäller pris och det är inte heller något jag eftersträvar. När du avnjuter någon av mina praliner vill jag att du ska känna smaken av exklusiv choklad, jag vill att du ska se hantverket bakom varje pralin och jag vill att du ska låta chokladen sakta få smälta i din mun samtidigt som känslan av lyx sprider sig i ditt sinne - för det är du värd! Varmt välkommen till Lilla Pralinen!

Det här evenemanget är en del av Östgötadagarna 2019. Läs mer om Östgötadagarna >>

Vägbeskrivning

Från Linköping åk väg 35 mot Åtvidaberg, vid rondellen Vårdsberg sväng höger mot Hjulsbro. Åk 2 km sväng höger till det gula huset med grå knutar.