Evenemang

Östgötadagarna på Brunneby

Borensberg, Motala

Brunneby Musteri är ett litet familjeföretag med norra Europas bredaste sortiment av fina naturprodukter. Musteriet ligger mycket vackert alldeles intill Göta kanal i Östergötland. I mer än 70 år har vi förädlat bär och frukt på Brunneby. 

Här mustar vi äpplen så det står härliga till om höstarna och om somrarna pressar vi bland annat jordgubbar, fläderblom, svarta vinbär och hallon. Den fina smaken beror på att vi så mycket som möjligt köper frukt och bär från hemmaträdgårdar och lokala odlare. Det blir godast så.

Välkommen till vår fina gårdsbutik och ta gärna en titt i den medeltida gårdskyrkan. I anslutning till gårdsbutiken finns Restaurang Bettina där du kan äta en god lunch, hålla konferans eller bara ta en kopp gott kaffe med hembakat. Här finns också en interiörbutik med många fina heminrednings- och presentartiklar. 

Det här evenemanget är en del av Östgötadagarna 2020. Läs mer om Östgötadagarna >>

Res med kollektivtrafiken

Musteriet är väl skyltat och syns väl från busshållsplatsen.

Vägbeskrivning

Kommer du från E4:an, sväng vid Linköping och ta avfarten mot Motala. Brunneby Musteri ligger längs väg 34, strax utanför Borensberg mellan Linköping och Motala. Det är välskyltat och syns från vägen.